SNAGA

Dopustite nam da se predstavimo

O JUDO PANDI

Judo klub Panda je osnovan 2000.-te godine od strane Gorana Strmotića (4.dan) i Marina Lackovića (3.dan).

Vrlo brzo nakon osnutka članovi kluba su krenuli nizati velike rezultate kao što su europske i svjetske medalje, medalje s europskih i svjetskih kupova, itd. Svi treneri su završili formalno obrazovanje na Kineziološkom fakultetu i imaju dugogodišnje iskustvo u radu s djecom. Članica i trenerica Judo kluba Panda Ivana Maranić se natjecala 2021. godine na Olimpijskim igrama u Tokiu čime je zaokružen preda dvadesetogodišnji rad trenera i natjecatelja. Osim sportskih rezultata, klub broji puno članova koji barataju ogromnim znanjem juda, tako je naša judo škola jedna od najboljih u regiji.

Naša judo škola je pomoć pri odrastanju Vaše djece.


Trener

GORAN STRMOTIĆ

Goran Strmotić rođen 13.01.1969. godine, počeo je trenirati u AJK Mladost 1977. godine. Za majstorski crni pojas položio je 1991. godine, danas nosioc crnog pojasa 4. dan.
S trenerskim poslom prvi puta se susreo u judo klubu Braća Radić 1990. godine kao voditelj sportske judo škole i ostao na tom mjestu do 1993. godine.  2000.-te godine osniva Judo klub Panda i ostaje na mjestu glavnog tajnika do danas. Svojedobno je bio izbornik kadetske reprezentacije, a danas je i dalje trener reprezentacije. Goran trenira prvu ekipu.

                                                             ISKUSTVO

                                  Judo klub Panda (2000. - Trenutno)                                   Judo klub Braća Radić (1990. - 1993.)

info@judopanda.hr

Trenerica

ŽELJKA MARANIĆ UGRIN

Željka Maranić je počela trenirati u Pandi 2001. godine. Za majstorski crni pojas položila je 2009. godine, danas je nosioc crnog pojasa 2. dan. Završila je stručno osposobljavanje za judo na Hrvatskoj olimpijskoj akademiji i stručni studij javne uprave na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Natjecateljskim judom bavila se do 2007. godine . Završila je na Kineziološkom fakultetu u Splitu specijalistički studij - trenersko usmjerenje za judo i stekla naziv struč.spec.cin.

Trenerica je u Judo klubu Panda Pušća od njegovog osnutka, te glavni tajnik Judo saveza Zagrebačke županije. Osnivačica je i predsjednica Judo kluba Panda Zaprešić. Voditeljica je sportskih poduka u Judo klubu Panda na svim lokacijama.

ISKUSTVO

Judo klub Panda trenerica (2007. - Trenutno)
Judo klub Panda Zaprešić predsjednica (2015 - Trenutno)             Judo savez Zagrebačke županije glavni tajnik (2011. - Trenutno)

zeljka@judopanda.hr

Trenerica

IVANA MARANIĆ

Ivana Maranić je počela  trenirati u JK Panda 2000. godine. Za majstorski crni pojas položila je 2009., a za crni pojas II.dan 2012. godine. Završila je Upravnu i birotehničku školu u Zagrebu kao vrlo dobra učenica. Nakon toga upisuje se na Kineziološki fakultet na kojem je polaznik stručnog studija za izobrazbu trenera - usmjerenje judo. Bavi se natjecateljskim judom i osvajačica je i svjetskih i europskih medalja.

Ivana je ujedno i naša olimpijka, jedina zagrepčanka judašica sudionica Olimpijskih igara u Tokiu 2021.

Njen zadnji najveći rezultat je treće mjesto na Grand Slamu u Baku u kategoriji preko 78 kg.

Ivana je trenerica naših vrtićkih grupa.

ISKUSTVO

Judo klub Panda trenerica (20. - Trenutno)
Judo klub Panda Pušća glavni tajnik (2015. - Trenutno)                   MORH ugovorni pričuvnik (20. - )

ivana.maranic@gmail.com


Trener

JURICA KATIĆ

Jurica Katić je počeo trenirati u JK Panda 2001. godine. Za majstorski crni pojas položio je 2011., a za crni pojas II.dan 2021. godine. Završio je  školu u Zagrebu kao vrlo dobar učenik. Nakon toga upisuje se na Kineziološki fakultet na kojem je polaznik stručnog studija za izobrazbu trenera - usmjerenje judo, koji završava 2016. godine. Bavio se natjecateljskim judom i osvajač je svjetskih i europskih medalja.

Jurica  je ujedno i naš IJF sudac, što znači da osim državnih sudi i brojna međunarodna natjecanja.

Njegov zadnji najveći rezultat kao natjecatelja je brončana medalja na Europskom prvenstvu za kadate i brončana medalja na Europskim olimpijskim igrama mladih ( EYOF ) 2009. godine.

Jurica je trener naših vrtićkih i školskih grupa.

ISKUSTVO

Judo klub Panda trener (2015. - Trenutno)

jurica.katic@gmail.com

Trener

DOMINIK ŽANETIĆ

Dominik Žanetić počeo je trenirati u JK Dubrovnik 1966 2000. godine. Za majstorski crni pojas položio je 2014., za crni pojas II.dan 2016. godine, a za crni pojas III.dan 2019. godine. Završio je školu u Dubrovniku kao vrlo dobar učenik, nakon čega se upisuje na Kineziološki fakultet na kojem je polaznik integriranog preddiplomskog i diplomskog studija koji završava 2018. godine čime stječe zvanje magistar kineziologije u edukaciji i judu. Bavio se natjecateljskim judom do 2011. godine. Došao je u JK Panda raditi kao trener 2021. godine.

Dominik je ujedno i naš IJF sudac, što znači da osim državnih sudi i brojna međunarodna natjecanja.

Dominik je trener naših vrtićkih i školskih grupa.

ISKUSTVO

Judo klub Panda trener (2021. - Trenutno)
Kineziološki fakultet, vanjski suradnik na predmetu Judo (2018. - Trenutno)
Judo klub Zagrebačka judo škola trener (2015. - 2021.)

dominik.jkpanda@gmail.com