Judo klub "Panda"
 • Pristojnost
 • Prijateljstvo
 • Samokontrola
 • Hrabrost
 • Čast
 • Skromnost
 • Iskrenost
 • Poštovanje

 INFORMACIJE ZA UPIS

+385 98 1837 057

zeljka@judopanda.hr

>>>POGLEDAJTE VIDEO

  NAŠE JUNIORKE OSVOJILE PRVO MJESTO NA PRVENSTVU HRVATSKE U UKUPNOM PORETKU EKIPA!

  PRVENSTVO HRVATSKE – JUNIORI I JUNIORKE

  Prvenstvo je prošlo jako dobro, kao što se po naslovu vidi u znaku naših jakih junorki, usuđujemo se reći toga dana najuspješnijih!

  Matea Behin je postala prvakinjom Hrvatske do 44 kg, Matea Brletić do 48 kg, a Buga Kovač do 63 kg! Margareta Mlinarić je osvojila srebro, dok je Laurino prvo juniorsko državno prvenstvo ostalo u svijetlu petog mjesta. Djevojke su i ovoga puta dale sjaj našem klubu i omogućile da je Judo klub Panda prvi u konkurenciji žena na junorskom Prvenstvu Hrvatske. Naši predstavnici u konkurenciji juniora bili su i Petar Bašić (5.mjesto), Lovro Lacković izgubljenom prvom borbom i bez mogućnosti popravnih borbi, te Kristian Badovinac koji je s dvije izgubljene borbe ostao bez plasmana. Dino Strmotić koji je došao do finala Prvenstva Hrvatske, ali ipak ostao na stepenici niže pokazao je lijepe borbe i opravdao svoju kvalitetu ponovno u vrlo jakoj kategoriji do 73 kg.

  Čestitamo juniorima i juniorkama!

  PRVENSTVO HRVATSKE – DJECA

  Isti dan, prije podne, održavale su se borbe u konkurenciji djece do 14 godina. Naših osam pandi je branilo boje našeg kluba, a čak sedam od njih je prvi puta stalo na tatami na Prvenstvu Hrvatske. Zbog te činjenice jako sam zadovoljna i ponosna na klince bez obzira što su ove godine rezultati malo slabiji. Svakako moram istaknuti Niku Jakuš koja je u kategoriji plus 63 kg osvojila srebrnu medalju i time nagovijestila svoj dolazak i kvalitetu. Filip Zadro je imao jednu pobjedu i dva poraza i šteta za njega nije mu baš bio njegov dan. Na Prvenstvu Hrvatske su sudjelovali i Vito Brebrić, Sara Crnković, Karlo Šestak, Roko Brcko, Filip Radaković i Martin Sabolić.

  Trenerica Željka

  gm_link
   
  hjs_ok       IJF_ok        judo-more-than-sport     zjs_ok       ZGO2014ZGO2015Full page photo