Judo klub "Panda"
 • Pristojnost
 • Prijateljstvo
 • Samokontrola
 • Hrabrost
 • Čast
 • Skromnost
 • Iskrenost
 • Poštovanje

 INFORMACIJE ZA UPIS

+385 98 1837 057

zeljka@judopanda.hr

>>>POGLEDAJTE VIDEO

  4 državne medalje za Pande u Splitu!

  Prošlu subotu  14.10.2017. nastupili smo na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i seniorke, te mlađe kadete i kadetkinje.

  Naši mlađi senior Lovro Lacković pomeo je konkurenciju do 60 kg, te postao prvakom Hrvatske. U samo jednom trenutku je bilo čupavo u polufinalnoj borbi, kada je Lovro pao na wazari neočekivano, te morao stizati bodove. Ostalo je sve odradio bez greške, te tako najavio ozbiljan nastup na nadolazećem svjetskom juniorskom prvenstvu u Zagrebu ovaj tjedan.

  Matea Brletić je postala prvakinjom Hrvatske do 52 kg. Matea je finalnu borbu radila čak 12 minuta! Nakon regularnog dijela borbe ušla je u golden score, te nikako nije mogla uz brojne napade doći do boda. Na kraju je presudila Mateina izuzetno velika volja i želja za pobjedom, te je dodijeljena kazna protivnici. Svaka čast Matea!

  Matea Behin je imala samo jednu borbu s obzirom da je u tzv. “pilići” kategoriji do 48 kg. Nema puno mlađih seniorki s tom kilažom. Nakon dobrih napada ipak gubi nesmotrenim situacijama koje su je dovele do shida. Ostaje na drugom mjestu na tronu na prvenstvu.

  Nika Jakuš u plus 70 kategoriji osvaja četvrto odličje i to brončano za naš klub taj dan. U prvoj borbi gubi na kontru nakon neozbiljnog napada, a u drugoj pobjeđuje krasnim morote seoi nageom. Treću borbu zadržava protivnicu u zahvatu i dolazi do svoje prve medalje na mlađe kadetskom državnom prvenstvu. Napominjem da je Nika 2004 godište, te je time bila najmlađa u kategoriji.

  Ostatak dio ekipe je imao isto svoje prilike za pokazati što znaju na tatamiju s obzirom da su isto svi ulazna godina(najmlađa) mlađih kadeta, no ovoga puta je nesigurnost prevladala i dečki i cure su nespretno izgubili borbe. Sada im preostaje da se opako pripremaju za svoj nastup sljedeće godine s ovim stečenim iskustvom.

   

  Trenerica Željka

  gm_link
   
  hjs_ok       IJF_ok        judo-more-than-sport     zjs_ok       ZGO2014ZGO2015Full page photo